Koninklijke Toneelvereniging Wilskracht & Vreugd wordt 75 jaar en VIERT FEEST! En dat doen we uiteraard het liefst van al in stijl en met u. And the nominees are...: ons publiek, onze sympathisanten, onze Galmaardenaars en bij uitbreiding alle toneelliefhebbers. Kortom iedereen die met ons het glas wil heffen en/of de beentjes wil losgooien in een stijlvol kader is meer dan welkom!

We vinden dit de ideale gelegenheid om u wat extra in de watten leggen en u te bedanken voor zoveel steun. Daarom organiseren we op zaterdag 22 september 2018 een stijlvolle en feestelijke Oscar Gala Night in onze thuisbasis, het Baljuwhuis in Galmaarden.

We laten ons ondersteunen door het professionele eventbureau Veaudeville, u misschien wel bekend van de succesvolle Comedy, Magic & Gin-avonden, het grote oudejaarsfeest in Ninove en the Garden of Eden (#GOE) in het kader van het WK. Samen met hen en vooral ook met u, hopen we er een onvergetelijke avond van te maken.

Het wordt een feestje in onvervalste Hollywoodstijl, met muziek, rode lopers, green rooms, hapjes en drankjes, live crooner muziek, een aantal verrassingsacts en een afsluitende party in stijl.

Deuren

20u.

Tickets

Voor € 10 ontvangt u een uniek toegangsbandje, een welkomstdrankje, fingerfood en uiteraard het nodige entertainment. Bandjes zijn te koop via de leden , in café Felix op het Marktplein te Galmaarden, telefonisch op het nummer 054/58 00 30, via een email bericht naar chris.christine@telenet.be of door contact op te nemen via het event op Facebook.

Dresscode?

Oscar gala night

Tot op onze rode loper!

Met dank aan ...